Hírek

gn gratin 2

Új Gastronorm Gratin

Megosztva 2017.11.15.

Az új Aviko Gastronorm (GN) Gratin kiváló ízű, magas minőségű burgonyaétel, melyet kifejezetten úgy fejlesztettünk, hogy használata segítse a food service szektorban naponta új kihívásokkal szembesülő szakácsok és élelmezésvezetők munkáját.

Bővebben
sweet fries 1

Aviko hasábok édesburgonyából

Megosztva 2017.10.25.

Próbálta már az Aviko Édesburgonya hasábokat?

Bővebben
streetfood2

Hamburger trendek és verziók

Megosztva 2017.07.14.

Kétség sem fér hozzá, hogy a hamburger az egyik legnépszerűbb étel a világon. A street food térhódítása óta pedig nemcsak a gyorséttermek kínálatában található meg, hanem egyre több étteremben is. Ha fiatalosabb és könnyedebb stílussal képzelitek el az éttermet, érdemes helyet szorítani a hamburgernek az étlapon, biztosan nem fogtok mellélőni vele!

Bővebben
churros 3

ÉDES KÍSÉRTÉS – CHURROS

Megosztva 2017.07.04.

Élvezze az Aviko desszertajánlatának előnyeit!

Bővebben
sport events

Nyáron szezonja van a szabadtéri meccsnézésnek, idén pedig a vizes világbajnokság miatt ez különösen aktuális téma!

Bővebben
50 ways event

A burgonya 50 arca

Megosztva 2017.06.13.

A Kaltenberg kantin étteremben került megrendezésre az Étrend – Magyar konyhafőnökök egyesületének júniusi workshopja, ahol az Aviko kóstolással egybekötve mutatta be legnépszerűbb termékeit.

Bővebben
AvikoPRO

Örömmel jelentjük, hogy elkészült az Aviko mobilalkalmazása, az AvikoPRO, mely ingyenesen letölthető a Google Play Áruházból, illetve az App Store-ból! Az applikáció egy digitális, kompakt tudástár, melyet úgy alakítottunk ki, hogy nap mint nap segítse a szakácsok és az étteremvezetők munkáját.

Bővebben
Konyhanyelven 1

Egy nyelvet beszélünk

Megosztva 2017.03.01.

Egy nyelv, melyet minden séf anyanyelveként szeret, és amely a mindennapjaink során a legfontosabb szerepet játssza. Ezt a nyelvet azonban nem elég jól beszélni, az is fontos, hogy a lehető legkifinomultabban, legválasztékosabban fejezzük ki magunkat, hogy valami egyedit és meghatározót alkothassunk, mely értéket képvisel a szakmában! Ezért született meg a Konyhanyelven!

Bővebben
Gluten Free Heroes 3

Gluténmentes - fogyassza szabadon!

Megosztva 2016.12.20.

Tudta, hogy az emberek közel 60%-a nincs tisztában azzal, hogy a hasábburgonyák 100%-ig gluténmentesek? A burgonya alapvetően nem tartalmaz glutént – azonban annál meghatározóbb, hogy a későbbiekben miként dolgozzák fel, illetve készítik elő.

Bővebben
Zapiekanka z wieprzowiną w sosie barbecue

Újdonság!

Megosztva 2016.12.19.

Novembertől elérhetőek az Aviko gluténmentes burgonyalepények!

Bővebben
gratins 5

Bonjour Gratin!

Megosztva 2016.12.18.

Aviko Burgonyagratin család – segítségükkel gyorsan és egyszerűen a menü részévé tehetjük a klasszikus francia fogást. A leleményesen válogatott összetevőknek köszönhetően – burgonyaszeletek leöntve 30%-os zsírtartalmú tejszínnel a gazdag, mégis könnyed ízélményért – az adagokra formázott gratin megtartja alakját, még egy órával az elkészítés után is.

Bővebben
Mix to go - Aviko

Mix2go

Megosztva 2016.11.09.

Ismerje meg legújabb értékesítési koncepciónkat – növelje bevételét mix2go csomagokkal! A fogyasztók egyre igényesebbek, folyamatosan keresik az új kulináris élményeket. Lepje meg őket, és különböztesse meg magát a konkurenciától – kínáljon nekik mást és többet köretként, mint egyszerű hasábburgonyát.

Bővebben
Hu 50 Ways

A hasábburgonya 50 arca

Megosztva 2016.11.09.

Food Service ajánlataink dinamikusan változnak, követve a legújabb közösségi trendeket. Szeretjük az időnket a barátainkkal tölteni, közben újabb és újabb kulináris élményekkel gazdagodni.

Bővebben
super crunch 9.5mm hamburger

A Super Crunch hasábburgonya megadja a választ a megkülönböztethető minőség iránti egyre növekvő igényre. Könnyen kiemelhető a klasszikus hasábburgonyák sorából, egyszerűen megkülönböztethető a versenytársak termékeitől.

Bővebben
Shutterstock 296090063 W1500px

Kövesse a trendeket!

Megosztva 2016.11.01.

Food Service ajánlataink dinamikusan változnak, követve a legújabb közösségi trendeket. Egyre kevesebb időt töltünk a konyhában, ugyanakkor egyre jobban szeretjük otthonunkon kívül eltölteni az időnket. Kedveljük azokat a helyeket, ahol barátságos környezettel és egyedülálló koncepcióval találkozunk, és amelyek kulináris újdonságokkal lepnek meg minket.

Bővebben